Cazare Iasi

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Iasi la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Iasi
Pensiunea Tatarasi Iasi **
Hostelul Tatarasi este localizat la 5 minute de centrul orasului si la 2 minute de Spitalul de Neurochirurgie, pe Strada Eternitate nr 95, fiind catalogat cu 2 stele.

Apartament in regim hotelier Valentin Iasi
Apartamente cu o camera in regim hotelier, cu toate dotarile (tv, internet, frigider etc), totul nou, bloc la blvd, 1 minut pana la statia de transport in comun catre toate zonele Iasului. Va asteptam cu drag!

Hotel Hostel Pacurari Iasi **
Situat langa bulevardul Pacurari de la intrarea in Iasi, la doar cinci minute de mers cu masina de centru Iasului, Hostelul Pacurari satisface cele mai exigente gusturi.

Apartament in regim hotelier tudor Iasi ****
apartament cu o camera vis a vis de carrefour felicia...complet utilat ...dotari moderne...seriozitate...va asteptam

Hotel TUDOR PALACE Iasi ***
Cazare - 145 LEI - MIC DEJUN + CINA GRATIS!!!
135 LEI - doar cazarea!!!

Pensiunea La Plopii Fara Sot Iasi ****
Pensiunea La Plopii Fara Sot este amplasata la intrarea in Iasi, in zona Bucium, chiar langa Plopii Fara Sot care l-au inspirat pe Mihai Eminescu.

Hotel Hotel Premier Class Iasi ***
Hotel Premier Class Iasi este un hotel de 3*, dar conditiile si serviciile oferite sunt de calitate superioara. Hotelul este situat la intrarea in oras dinspre Targu Frumos, in apropierea Complexului Comercial Carrefour Era, la 50m de E583.

Hotel Hostel Casa Bucovineana Iasi **
Suntem situati in centrul Iasului, langa Filarmonica si Teatru, la cativa pasi de Mitropolie, reprezentand o locatie perfecta pentru orice turist sau pelerin sosit in Iasi pentru a vizita imprejurimile.
Chiar daca sunteti intr-o vizita de afaceri sau interes personal, preturile avantajoase si serviciile de calitate pe care vi le punem la dispozitie fac din noi o alegere excelenta pentru necesitatile dumneavoastra.
Hostelul Casa Bucovineana este pregatit la orice ora din zi pentru a va primi intr-un mediu intim, relaxant, cald, primitor si familial.

Hotel Casa de Oaspeti Sf. Nicolae Iasi
Cu o activitate de peste deceniu pe piata de profil, Casa de Oaspeti Sf. Nicolae a castigat increderea unui mare numar de institutii publice, organizatii, firme si persoane private, din tara si strainatate, datorita calitatii serviciilor profesionale si tarifelor competitive.

Oferim solutii integrate, adaptate nevoilor institutiilor, firmelor sau grupurilor private:

* cazare
* restaurant, produse traditionale si de post
* patiserie si cofetarie
* catering
* inchiriere spatii conferinte si evenimente festive
* inchiriere echipamente

Apartament in regim hotelier REGIM HOTELIER IASI Iasi
REGIM HOTELIER IASI, APARTAMENTE 1-2 CAMERE, UTILATE SI MOBILATE COMPLET, IN BLOCURI NOI LA BULEVARD, 27 EURO/ZI,TEL.0770536710(NON STOP)

Apartament in regim hotelier Sophia Iasi
Apartamentul Sophia este amplasat in Parcul Voievozilor, din Iasi, intr-o zona linistita, ferit de aglomeratia urbana, la 3 minute de centrul orasului, in apropierea Garii Iasi - 3 minute.

Zona este usor accesibila, are vedere la parc si dispune de parcare.

Pensiunea Tatarasi Iasi ***
Pensiunea Tatarasi beneficiaza de o pozitionare centrala, fiind localizata la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Iasi si centrul comercial Palas, in imediata apropriere a Spitalului de Neurochirurgie si a spitalului de Pediatrie Sf. Maria precum si a Aeroportului International Iasi.

Hotel Sara Hostel Iasi ***
Primul hostel de *** din Iasi,str. Mihail Sturdza nr. 33(cartier Bularga); cu o capacitate de 52 de locuri in conditii exceptionale de confort, sustinute de o gama variata de servicii de inalta calitate.Se adreseaza cu precadere grupurilor (delegatii sportive , studentesti , busuness, formatii artistice, pelerini, etc.)

Apartament in regim hotelier Zona spital copii Iasi ***
Apartamente 1/2 camere 3* zona Spital Copii/Tatarasi

Apartament in regim hotelier Semicentral Iasi ****
REGIM HOTELIER IASI 0752545830 - APARTAMENTE CU 2 CAMERA SI CU 1 CAMERA LA CERERE MODERN MOBILATE, LIBERE.

Apartament in regim hotelier Apartament Iasi Iasi *****
Apartamentul este situat in centrul orasului, in spatele universitatii Petre Andrei. Etaj 7 - vedere panoramica a intregului oras.

Apartament in regim hotelier Regim Hotelier Iasi Iasi ***
Incepand cu 100.00 RON / noapte - apartamente si garsoniere in regim hotelier in CENTRUL orasului Iasi.
Ceaiul si Cafeaua sunt servite din partea casei, internetul este gratuit :)

Pensiunea Cardinale Resort Iasi ****
Situat in cartierul Bucium, pensiunea din Iasi Cardinale Resort isi asteapta vizitatorii intr-o selecta locatie de 4 stele.

Apartament in regim hotelier Green Studio Iasi **
Apartament regim hotelier Iasi, zona ultra-centrala.

Hotel Capitol Iasi ***
Situat intr-o zona deosebita a orasului Iasi, hotelul Capitol se impune maiestos prin eleganta spatiului, atmosfera deosebita si servicii profesionale.

Misiunea noastra e sa va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru a petrece un sejur perfect sau pentru a va desfasura in cea mai buna organizare afacerile intreprinse in orasul celor 7 coline. Atitudinea noastra se bazeaza pe amabilitatea, atentia la detaliu si placerea de a va servi, dorind sa va oferim un spatiu cald si cordial transformandu-ne in prietenul si partenerul dumneavoastra!Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari
regim hotelier

Cazare Iasi la Hoteluri, Pensiuni si Apartamente in regim hotelier