Cazare Craiova

+ Adauga unitate cazare

Login

Prima pagina

Cazare Craiova | Hoteluri si apartamente in regim hotelier Craiova 

Oferte cazare munte

Oferte cazare litoral

Oferte cazare orase

Oferte cazare balneo

OFERTE PASTE 2015

Inscrie unitate de cazare

Apartament in regim hotelier Garsoniere Craiova Craiova ****
Garsoniere Craiova in regim hotelier, situate in zone ultracentrale, care imbina confortul hotelurilor cu avantajele apartamentelor utilate modern.

Apartament in regim hotelier Hideout Craiova Craiova
Garsoniera in Craiova, accesibila usor din orce directie.

Apartament in regim hotelier Mira Appartament Craiova
Mira Appartament este situat in Craiova, cartierul Rovine, la 300 m de zona Institut, 1 km de Gara si 2 km de Centrul orasului

Apartament in regim hotelier Garsoniera regim hotelier Craiova ***
Ofer spre inchiriere garsoniera in regim hotelier, Craiova, Zona Parcul Puskin, cea mai exclusivista zona din oras.

Apartament in regim hotelier plaza Craiova ***
apartament ultracentral situat in centrul istoric al orasului vis-a-vis de primaria craiova

Apartament in regim hotelier Sara Craiova ***
Modern, discret, curat! Apartamentul Sara se afla la o distanta de 10 minute de centrul Craiovei, si la 3 minute de gara, intr-o zona cu acces la magazine alimentare, posta, banca-bcr, brd, bt, statie de taxi si de autobuz.

Apartament in regim hotelier Garsoniera Trend, PARIS Craiova ***
BLoc de locuinte cu garsoniere inchiriate pe termen scurt. Garsoniera - 80 lei / zi.

Apartament in regim hotelier garsoniera 4 stele Craiova ****
garsoniera situata intr-un bloc nou,amenajata precum o camera de hotel,(camera,hol si baie).

Apartament in regim hotelier Studio Inn Craiova
STUDIO INN, situat pe Calea Bucuresti, vis-a-vis de Mall Electroputere Parc, ofera 12 apartamente in care veti descoperii confortul, siguranta si relaxarea intr-un cadru intim cu un design modern. Apartamentele pot gazdui 4-6 persoane si sunt cumpuse din living, dormitor, bucatarie si baie. Se elibereaza factura fiscala.

Hotel HOTEL RESTAURANT BAVARIA CRAIOVA Craiova ****
UN HOTEL DE 4 STELE CE DENOTA ELEGANTA SI RAFINAMENT Hotelul Bavaria este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Craiova Situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea hotelului favorizeaza atat intalnirile de afaceri cat si vizitarea obiectivelor turistice din Craiova.

Apartament in regim hotelier Apartament Craiova
Apartamentul este situat la 10 minute de centru orasului,complet utilat.

Hotel HELIN Aeroport Craiova ***
HOTELUL HELIN AEROPORT se afla in imediata vecinatate a AEROPORTULUI INTERNATIONAL CRAIOVA si la numai 7 km de centrul orasului Craiova si momentan reprezinta simbolul industriei hoteliere in orasul Craiova.

Apartament in regim hotelier Andrei_grh Craiova ***
Ofer spre inchiriere garsoniera doar regim hotelier, Craiova Pret: 70 ron/noapte,pretul este negociabil in fuctie de durata sederii.

Apartament in regim hotelier Garsoniera Sabina Craiova ****
Garsoniera se afla in cartierul Rovine aproape de Bacriz.

Hotel Safta Residence Craiova ***
Hotel Safta Residence este situat la iesirea din Craiova spre Bucuresti, pe partea dreapta dupa Metro.

Apartament in regim hotelier Garsoniera Craiova ****
Garsoniera regim hotelier , situata la 5 minute de centru orasului strada Colonel Scarlat Demetriade ,paralel cu str Doljului ,in spatele clubului Melody, constructie 2012,parter ,in zona cu acces la sala fitness,magazine si piata la 5 minute,statie taxi la 1 minut

Hotel Green House Craiova ***
Hotel Green House este situat aproape de centrul Craiovei, Complexul Hotelier Green House va pune la dispozitie un ansamblu unic de servicii: hotel 3 stele, doua restaurante categoria I, terasa, bar si sala de conferinta.

Apartament in regim hotelier M.B.I. APPARTAMENTS Craiova
M. B. I. Appartaments se afla in cartierul Rovine, cel mai apreciat cartier al Craiovei, cladirea este construita in 2011 si cuprinde 4 apartamente cu cate 2 camere/apartament.

Apartament in regim hotelier Apartament Andrei Craiova ***
Descriere garsoniera: la 5 minute distanta de Centrul orasului poate gazdui 1-2 persoane suprafata 45 mp bucatarie complet echipata (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea, vesela, pahare, tacamuri ... ) pat matrimonial si canapea TV cu cablu, acces internet aer conditionat curatenia este asigurata de o menajera la interval de 3 nopti, in functie de durata cazarii.

Apartament in regim hotelier apartament Claudia Craiova *****
apartament situat langa piata centrala si mc'donalds cu un living generos si doua dormitoare cu tot ce poate fi necesar pentru confortul dumneavoastra

Apartament in regim hotelier Andrei Craiova ***
Garsoniera-Craiova-Parter

Vila Vila Craiova ***
pensiunea corina se afla situata in zona facultatii de medicina,intr o zona linistita oferindu va conditii deosebite la un pret atractiv

Hotel PLUS HOTEL Craiova ***
un nou hotel in Craiova,pozitionat in zona de sud-est a orasului,in apropierea multor obiective industriale(platforma Ford,Vama Craiova,compania Plusauto-dealer Ford,supermarketul Selgros si altele).Este locatia ideala pentru oamenii de afaceri care viziteaza Craiova,dar nu numai...

Apartament in regim hotelier Dan Craiova ****
Aer conditionat,pat dublu cu saltea ortopedica, TV,centrala termica,cabina de dus cu hidromasaj,parchet laminat,termopane situat vizavi de Facultatea de Medicina si Spitalul nr.1.

Apartament in regim hotelier Regim hotelier Craiova ***
Regim hotelier in vila, apartament 2 camere, decomandat, renovat, centrala proprie, mobilat, utilat, cablu, tv, internet, parcare asigurata, zona linistita, ideal pentru familii sau cupluri.

+ Inscrie acum o unitate de cazare in Craiova
Craiova este resedinta judetului Dolj si a primit in timp numele de Capitala Olteniei. Orasul Craiova este situat pe malul Jiului, la o altitudine de 100 de metri si la o distanta de 225 de kilometri de Bucuresti. Orasul detine un numar important de biserici, case si palate boieresti, majoritatea fiind construite in a doua jumatate a anilor 1800.

Portalul ofera informatii despre cazare hoteluri, cazare pensiuni, cazare vile si cazare in apartamente in regim hotelier.
Ro-cazare.ro nu este responsabil de informatiile si ofertele pentru litoral, munte si orase interne introduse de catre utilizatori.

Cazare Sibiu | Cazare Galati | Cazare Predeal | Cazare Pitesti | Cazare Brasov | Valea Prahovei | Cazare Craiova | Cazare Mangalia
Ro-cazare.ro: Rezervari directe, fara intermediari

Cazare Craiova | Hoteluri si apartamente in regim hotelier Craiova